Onze Babykleding Merken

We willen je graag voorstellen aan onze lieve en duurzame babykleding merken in onze Bibliotheek! Door kleding te huren en te delen met andere ouders wordt het nóg duurzamer en een stuk goedkoper. Zodra de kleding niet meer voldoet aan onze strenge eisen, dan gaat het naar baby’s die in armoede opgroeien via Stichting babyspullen. Zo gaat er niks verloren en help je indirect baby’s die het echt nodig hebben. Ons concept valt of staat bij kwaliteit, daarom kan je er vanuit gaan dat al de kleding die jij krijgt nieuw of nog écht in heel goede staat is!
3e maand huur gratis!

Little Indians

De kleertjes van Little Indians zijn stoer, opvallend en veelal unisex! Enige nadeel is dat ze geen kleding hebben in onze maat!

Kidscase

De kleertjes van Kidscase hebben een verfijnde en modieuze uitstraling. Ze zijn door alle rijke details net kleine kunstobjectjes!

Fresk

Alle kleertjes van Fresk worden gemaakt van 100% biologisch katoen. Naast dat de patroontjes prachtig zijn, zijn de kleertjes dus ook heerlijk zacht!

nOeser

Ook nOeser gebruikt enkel biologisch katoen! nOeser is niet alleen lief, maar ook een beetje gek. Kijk snel en ontdek de speelse printjes!

Trixie

Fantastische gekke printjes van o.a. dieren gebaseerd op de fantasiewereld van kinderen. En alles van 100% biologisch katoen! Wij zijn super fan van dit Belgische merk!

IMPS&ELFS

Dutch Design, behouden, licht ironisch en vooral heel goed en duurzaam gemaakt! Voor velen al een begrip en wij zijn heel blij/trots dat je het kan vinden in onze winkel!

Koeka

Koeka heeft niet alleen prachtige dekens. Ze hebben ook heerlijk zachte kleertjes. Deze pakjes zijn super voor iedere net geboren baby!