Babykleding merken kidscase hippe babykleding huren

Kidscase

Kleertjes van het Amsterdamse Kidscase kenmerken zich door hun verfijnde en modieuze uitstraling en zijn door alle rijke details net kleine kunstobjectjes! Geen wonder dan ook dat de hele wereld al fan is en de kleertjes worden verkocht van Amsterdam tot London en van Tokyo tot New York. De kleertjes zijn wel wat duurder dan babykleertjes van grote ketens, maar dat zie je wel meteen in de kwaliteit terug. Daarnaast is de kwaliteit super en daardoor bij uitstek geschikt om te delen.

70% van iedere collectie is gemaakt van biologisch katoen en ze zijn continu bezig om de kleertjes nog eerlijker en daarmee liever te maken. Dat maakt ons blij!

Babykleding 3e maand gratis huren goedkoop babykleertjes zonder achtergrond

Vanaf €45,- helemaal geen verzendkosten. Niet heen en niet terug!

High-end Amsterdamse fashion voor de kleinste

[18:06, 18-1-2018] Kirby: Opgericht in onze hoofdstad, in 2000, maakt Kidscase al jaren prachtige babykleding. Voor hun designs gebruiken ze heerlijke stoffen die ze vermaken tot tijdloze minimalistische babykleertjes. Ze zijn onder andere bekend om hun subtiele prints met rijke details. Hoewel ze ook hier vanaf durven te wijken (zie onze onesies!). Daarnaast leveren ze top breiwerk, iets wat niet veel babykledingmerken aandurven. Gelukkig wordt al een groot gedeelte van de stoffen gemaakt van biologisch katoen en ze zijn de uitdaging aangegaan om de collectie steeds verder te vergroenen. Wij ondersteunen ze graag in dit proces door te laten zien hoe belangrijk Nederland het vindt om babykleding te delen en zo nog duurzamer te zijn.