Cribster logo Babykleding huren goedkoop en hip

HUUR Koeka!

Bekende kwaliteit duurzamer voor ons allemaal

Koeka & Cribster

Koeka was onze eerste partner en heeft ons altijd gesteund op onze weg naar verduurzaming. Alleen dit maakt ze voor ons al fantastisch! Waarom nog meer fan? Omdat ze natuurlijk de aller fijnste, warmste en meest zachte dekens en kleertjes maken voor baby's. Alles van Koeka straalt kwaliteit en klasse uit en is tijdloos. Niet gek dus dat in iedere babykamer wel iets van ze te vinden is. 

Bijna alle artikelen hebben het Öko-tex label dat waarborgt dat de artikelen 100% veilig zijn en geen materialen bevatten die schadelijk zijn voor mens en natuur en worden gemaakt in Europa. Slechte arbeidsomstandigheden worden door Koeka uiteraard niet geaccepteerd.

Bij ons huur je de mooiste Onesies voor je baby en kun je een Koeka deken en bedlinnen huren bij je wiegje! 

"Ik zou zelf nog onder de wiegdeken willen slapen. Heerlijk warm en super zacht!"
Floris klant van Cribster
Bram
öko-tex standaard koeka wiegdeken teddy en babykleding
"De onesies zitten als gegoten. Betere kwaliteit vind je niet."
Foto klant koeka review
Lisanne

Koeka Babykleding

Ze is vooral bekend van de dekens, maar heeft ook prachtige kleertjes. We hebben voor jullie een kleine selectie gemaakt van de fijnste Koeka kleertjes! En natuurlijk:

Prijzen zijn natuurlijk per maand

Voor: €8,70

Koeka Wiegdekens

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met het aanbieden van een upgrade naar Koeka bedlinnen bij de wiegjes. Daar zijn onze klanten erg blij mee! Vooral met de koudere wintermaanden op komst is een Koeka deken met lekker warme teddy voering een must op iedere babykamer. Reserveer je wieg + koeka dus snel zodat jouw baby er ook heerlijk warm bijligt!

Vanaf €45,- helemaal geen verzendkosten. Niet heen en niet terug!