Babykleding merken Koeka wiegdekens en babykleding huren bij Cribster wiegen huren
Koeka babykleding en prachtige wiegdekens wafel teddy te huren bij Cribster

Koeka

Koeka was onze eerste partner en heeft ons altijd gesteund op onze weg naar verduurzaming. Alleen dit maakt ze voor ons al fantastisch! Waarom nog meer fan? Omdat ze natuurlijk de aller fijnste, warmste en meest zachte dekens en kleertjes maken voor baby’s. Alles van Koeka straalt kwaliteit en klasse uit en is tijdloos. Niet gek dus dat in iedere babykamer wel iets van ze te vinden is. 

Bijna alle artikelen hebben het Öko-tex label dat waarborgt dat de artikelen 100% veilig zijn en geen materialen bevatten die schadelijk zijn voor mens en natuur. Alles wordt gemaakt in Europa en slechte arbeidsomstandigheden worden niet geaccepteerd. Bij ons huur je de mooiste onesies voor je baby en je kan Koeka dekens en bedlinnen huren bij je wiegje! 

öko-tex standaard koeka wiegdeken teddy en babykleding

Koeka Babykleding

Koeka is vooral bekend van de dekens, maar heeft ook prachtige kleertjes. We hebben voor jullie een kleine selectie gemaakt van de fijnste Koeka kleertjes! 

Koeka Wiegdekens & (hoes)lakens​​

Enkele maanden geleden zijn we begonnen met het aanbieden van een upgrade naar Koeka bedlinnen bij de wiegjes. Daar zijn onze klanten erg blij mee! De dekens zijn, met een TOG waarde van 1.9, warm genoeg voor de winter, maar zijn ook voor de zomermaanden uitermate geschikt. De teddy voering is heerlijk zacht en een must op iedere babykamer. Reserveer je wieg + upgrade snel zodat jouw baby er ook heerlijk bijligt!

Vanaf €45,- helemaal geen verzendkosten. Niet heen en niet terug!

Kwaliteit voorop

We zijn met goede reden begonnen met de upgrade die wij nu aanbieden. Koeka biedt ons de beste kwaliteit voor alles wat we nodig hebben voor onze wiegen en dat doen ze met stijl. De wiegdekens blijven mooi, hoeslakens en lakens passen top en maken elke wieg een feest om naar te kijken. Maar het is niet alleen looks, ze zetten ook hard in op comfort voor het waardevolste wat je hebt, je kleintje. Ze zetten zwaar in op warmte veiligheid; met voorlichting en wiegdekens van goede kwaliteit zorgen ze dat jouw kleintje heerlijk slaapt zonder het te warm of te koud te hebben!