Babykleding merken Little Indians logo baby in jurkje
Little Indians logo Babykleding en kinderkleding uit Rotterdam

Little Indians

Dit Nederlandse merk heeft misschien wel de hipste kleertjes die in onze Bibliotheek te vinden zijn. De kleertjes zijn super stoer, fris, veelal unisex en heerlijk opvallend. Om heel eerlijk te zijn, zijn we best een beetje jaloers dat we zelf de kleertjes niet passen.

Little indians selecteert de fijnste eco-vriendelijke stoffen en materialen voor de collecties en wordt onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul. Ook bestaan de kleertjes bijna volledige uit biologisch katoen. 

Babykleding 3e maand gratis huren goedkoop babykleertjes zonder achtergrond

Vanaf €45,- helemaal geen verzendkosten. Niet heen en niet terug!

Little Indians Babykleding

De Rotterdamse onderneemster Vanessa, is in 2014 Little Indians begonnen uit onvrede met het aanbod aan leuke jongenskleding. De moeder van twee kwam al snel uit bij lichtblauwe kleding: typisch baby dus. Daar moest verandering in komen! Fast forward naar het heden, verkoopt ze nu haar label, bekent om haar hippe unisex printjes, in 325 winkels en 22 landen… En in één land worden de kleertjes zelfs verhuurd in een Babykleding Bibliotheek! Jij mag raden welk land dat is. Wij vinden de babykleding helemaal fantastisch. Elke keer als we weer een paar items van ze mogen opsturen weten we zeker dat we een gelukkige klant erbij hebben. We zijn heel erg benieuwd hoe het bij jouw kleintje staat. Dus heb jij een schattige foto van jouw Indiaantje in zijn of haar mooiste Little Indians outfit, mail het dan naar ons of tag ons erin op Facebook of Instagram! Natuurlijk delen we alleen foto’s met alle andere duurzame ouders als jij dat wilt ;).