Trixie biologische babykleding merken duurzaam huren
Trixie onesies babykleding merk

Trixie

Trixie is ons enige niet Nederlandse merk en dat heeft een reden: de kleertjes zijn fantastisch! Niet zo gek dus dat heel België al fan is. We zijn verliefd op de printjes met schaapjes, katjes, krokodilletjes en ga zo maar door! De patronen zijn gebaseerd op de fantasiewereld van kinderen en de gebruikte stoffen zijn super zacht. Feelin’ is believing, dus probeer minimaal een leuke onesie en je zal niet teleurgesteld zijn. 

Trixie is gelukkig ook een heel verantwoordelijk merk en vindt – net als wij! – dat kleertjes voor onze kinderen niet ten kosten moeten gaan van onze kleinkinderen. Alle kleertjes zijn gemaakt van biologisch GOTS-gecertificeerd katoen. Wij zijn verliefd!

Babykleding 3e maand gratis huren goedkoop babykleertjes zonder achtergrond

– Ontbreekt je lievelingsitem of zit de juiste maat er niet tussen? Laat het ons weten!

Vanaf €45,- helemaal geen verzendkosten. Niet heen en niet terug!

Trixie Babykleding

Dit Belgisch merk heeft een hele collectie lifestyle producten voor jouw kleintje en voor je huis. Alles met natuurlijk duurzaamheid als basis. Wij bieden de leukste printjes al aan in onze collectie onesies. Het leuke aan Trixie is dat je de rest van de babykamer er helemaal mee kan matchen! We zijn heel erg benieuwd wat jij van de printjes vindt. Zie jij bijvoorbeeld nog een onesie van Trixie die je echt moet hebben, maar die wij nog niet verhuren? Laat het ons weten, dan laten wij weten of we die speciaal voor jou niet aan onze collectie kunnen toevoegen!
Natuurlijk gaat ook de Trixie babykleding, zodra het niet meer door de ballotage commissie komt, naar Stichting Babyspullen. Zo draag je indirect een beetje bij aan een stukje geluk voor nieuwe ouders die het niet zo breed hebben!