Babykleding duurzaam huren bij Cribster

De Duurzame Babykleding Bibliotheek

Wij vinden dat alle baby’s over de hele wereld het beste verdienen! Een eerlijke start met een mooie toekomst. Daarom maken wij, met Cribster, babykleding van de mooiste en liefste merken nóg duurzamer door het te delen door middel van onze Bibliotheek. Om de cirkel rond te maken, gaat de kleding - via Stichting Babyspullen - na verhuren, naar kleintjes die het echt nodig hebben. Zo helpen we echt iedereen! Help jij ook mee?

Hoe werkt het: nou, heel simpel dus! Je zoekt kleertjes uit, net als in een "normale" webshop. Enige verschil: je betaalt per maand zolang je de kleertjes gebruikt. Te klein of zin in iets anders? Stuur de kleertjes terug en de huur stopt automatisch. 

- Duurzaam vanaf de eerste dag -

- Duurzaam vanaf de eerste dag -

Al deze merken kan je al vinden in onze collectie

<--Klik op de merken voor meer info!-->

Jeej! 5% Extra korting op babykleding!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in en ontvang 5% korting direct op je eerste bestelling!

Hoe werkt het?

Nog een beetje extra informatie

De huur gaat in op de dag dat de kleertjes worden geleverd. Wil je de kleertjes na de eerste maand langer houden, dan hoef je niets te doen. Een volgende maand huur wordt automatisch afgeschreven. Wil je de huur opzeggen? Doe de kleertjes dan terug in de verpakking, plak op de verpakking de retoursticker en lever hem uiterlijk een kalendermaand nadat je hem hebt ontvangen voor 17:00 uur GRATIS in bij een PostNL punt. Nieuw bestelde kleertjes komen natuurlijk asap: maximaal 2 werkdagen.

Voorbeeld: je plaatst je bestelling op 20 januari, dan wordt de huur met één maand verlengd als je de kleertjes niet voor 17:00 uur op 20 februari naar een PostNL punt hebt gebracht.

Sommige kleertjes zijn te speciaal om afscheid van te nemen: een eerste jurkje of broekje. Dat begrijpen wij en daarom mag je bij ons altijd dat speciale kledingstukje houden. Lees in de FAQ hoe makkelijk we dit voor je hebben gemaakt! Ook andere antwoorden, zoals op: "wat gebeurt er als ik iets beschadig of kwijtraak" lees je in onze FAQ

Vanaf €45,- helemaal geen verzendkosten. Niet heen en niet terug!