Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk!

Levering

De wieg wordt per post bij jou thuis bezorgd. Ben je niet thuis, geen probleem. Je kan de wieg gewoon afhalen bij een PostNL punt in de buurt. Zorg er in dat geval wel voor dat je sterke armen of een auto meeneemt. Het pakket kan groot zijn.
Als we in de buurt zijn, proberen we de wieg persoonlijk af te geven!

Retournering

Als de huurtermijn is verstreken, vragen we je om de wieg en toebehoren in – het liefste – de originele doos aan ons terug te sturen. Dit kan kosteloos door het meegeleverde retour-etiket op de doos over het originele etiket heen te plakken. Bewaar dit etiket en de doos dus goed. Ben je het etiket kwijt, natuurlijk ook geen probleem. Laat het ons weten en we sturen je een nieuwe.

De doos kan worden afgegeven bij een PostNL punt. Bewaar ook het verzendbewijs goed. Dit is namelijk het bewijs dat je de wieg hebt geretourneerd. Als de wieg weer door ons is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging. Klik hier om te kijken wat het dichtstbijzijnde punt is bij jou in de buurt

Woonachtig Amsterdam of Utrecht?

Indien je woonachtig bent in Amsterdam of Utrecht, kun je ook even contact opnemen met ons via via het mailadres: [email protected], of via het nummer: 06-44335217.  We gaan dan ons best doen om de wieg bij jou thuis op een gewenst tijdstip te brengen of op te halen.

levering babybed en babykleding bij Cribster