De Cadeauwinkel

Een origineel kraamcadeau vinden is nogal lastig. Al snel kom je aan met iets dat de nieuwe ouders niet écht nodig hebben. Als je dit wilt voorkomen ben je op precies de juiste plek! Je kunt hier namelijk een Cribster Cadeaubon of het CribsterCadeau-Pakket bestellen! Hiermee geef je duurzame kleding van topmerken cadeau en geef je precies wat ouders (nog) nodig hebben! En omdat je huren cadeau geeft, kan je veel meer geven voor minder geld. 

Cribster Cadeaubon

Altijd gratis bezorgd!

3 redenen waarom je met dit cadeau iedereen blij maakt:

  1. Je geeft altijd de juiste maat kleertjes of de wieg die ze willen
  2. Voor het bedrag waar je normaal een kledingstukje voor koopt, kun je er nu 4 cadeau doen
  3. Je bent super duurzaam bezig!

Met de cadeaubon kan alles van Cribster worden besteld wanneer je maar wilt! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een super schattige cadeaubon. Je kan deze thuis laten bezorgen en persoonlijk afgeven, of je kan hem rechtstreeks door ons laten bezorgen. Als je wilt sturen we een handgeschreven persoonlijk berichtje mee!

Cribster-Cadeau-Pakket

Altijd gratis bezorgd NL!

Gewoon heerlijk om heel veel babykleding voor een (h)eerlijke prijs te kunnen geven waar de ouders ook nog iets aan hebben. Zo hopen we duurzaamheid leuk, mooi, kwalitatief en goedkoop te maken… Wij denken dat het ons is gelukt. 

Je kan ons laten weten wat je wensen qua kleding zijn, zodat het altijd in de smaak valt. Ook de leverdatum (ingang van het termijn) en maat bepaal jij, zo kan je alvast een grotere maat geven die ze niet hebben en je kan ons altijd mailen als de leverdatum verschoven moet worden. Wil je iets fysieks geven voor die tijd, dan sturen we je een leuk ingepakte tegoedbon. Heb je zelf geen tijd om snel langs te gaan bij de gelukkige? Dan kunnen we het rechtstreeks sturen met een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke tekst. U roept, wij leveren ;-).

“Dit cadeautje won het toch echt tijdens mijn kraamvisite. Mooie kleding krijgen is leuk, maar veel mooie babykleding krijgen is nog leuker! En fijn dat het niet verspild wordt”

Henriette, moeder van Felice

Alle cadeaus gratis verzonden in NL. BE alleen kleding cadeau onder de €55,- verzendkosten