De Cadeauwinkel

Een origineel baby cadeau voor nieuwe ouders vinden is verdomd lastig, al snel kom je aan met iets wat ze niet écht nodig hebben en/of al hebben. Als je dit wilt voorkomen hebben is ons Babykleding Cadeau een oplossing, hiermee geef duurzame kleding van topmerken die ze echt kunnen gebruiken! En omdat ze het terugsturen zodra de kleine eruit gegroeid is, kan je veel meer geven voor veel minder geld. Wil je dat de ouders zelf de babykleding (of wieg) kunnen kiezen, dan is onze Cadeaubon ideaal.

Cribster Cadeaubon

3 redenen waarom je met dit cadeau iedereen blij maakt:

  1. Je geeft altijd de juiste maat kleertjes of de wieg die ze willen
  2. Voor het bedrag waar je normaal een kledingstukje voor koopt, kun je er nu 4 cadeau doen
  3. Je bent super duurzaam bezig!

Met de cadeaubon kan alles van Cribster worden besteld wanneer je maar wilt! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een super schattige cadeaubon. Je kan deze thuis laten bezorgen en persoonlijk afgeven, of je kan hem rechtstreeks door ons laten bezorgen. Als je wilt sturen we een handgeschreven persoonlijk berichtje mee!

Het Babykleding cadeau

Gewoon heerlijk om heel veel babykleding voor een (h)eerlijke prijs te kunnen geven waar de ouders ook nog iets aan hebben. Zo hopen we duurzaamheid leuk, mooi, kwalitatief en goedkoop te maken… Wij denken dat het ons is gelukt. 

Je kan ons laten weten wat je wensen qua kleding zijn, zodat het altijd in de smaak valt. Ook de leverdatum (ingang van het termijn) en maat bepaal jij, zo kan je alvast een grotere maat geven die ze niet hebben en je kan ons altijd mailen als de leverdatum verschoven moet worden. Wil je iets fysieks geven voor die tijd, dan sturen we je een leuk ingepakte tegoedbon. Heb je zelf geen tijd om snel langs te gaan bij de gelukkige? Dan kunnen we het rechtstreeks sturen met een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke tekst. U roept, wij leveren ;-).

 

“Dit cadeautje won het toch echt tijdens mijn kraamvisite. Mooie kleding krijgen is leuk, maar veel mooie babykleding krijgen is nog leuker! En fijn dat het niet verspild wordt”

Henriette, moeder van Felice

Al onze cadeautjes worden gratis verzonden.