Pers & Events

We zijn hard bezig met het uitdragen van onze missie en gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen. Ondernemingen, overheidsinstellingen en individuen met affiniteit voor duurzaamheid steunen ons graag in het proces. We krijgen steeds vaker de kans om ons verhaal te vertellen en dat wordt opgepikt! Hier kan je een gedeelte van de leuke stukken die over ons worden geschreven nalezen, maar ook zien op welke evenementen we stonden en nog gaan staan. Hopelijk tot daar!

In de pers

Nederland circulair is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu wordt  uitgevoerd door MVO Nederland, Circle Economy, De Groene Zaak, Het Groene Brein, Sustainable Finance Lab en RVO.nl. 
Hier zijn allerlei groene oplossingen en innovaties te vinden, waaronder de onze!

Fair Fashion Style heeft een prachtige selectie aan winkels en merken die fashion aanbieden met goed verhaal en duurzaamheid in het hart. We zijn heel blij dat we bij deze bedrijven thuis horen. Er is natuurlijk ook een kort stuk over ons te lezen.

Leuk om te lezen! Ons concept is niet alleen interessant voor nieuwe ouders, maar ook voor andere ondernemers in de retail. Marketingfuel heeft hier een heerlijk stuk over geschreven vanuit het oog van de ondernemer, hopelijk biedt het meer ondernemers inspiratie om duurzamer te gaan ondernemen. Wees niet bang om alle aannames los te laten en je industrie op de kop proberen te zetten.

Evenementen

Logo van het geboortehuis Utrecht

Aanstaande 3 februari 2018 staan we op de geboortemarkt in het Diakonessenhuis Utrecht! Wij hebben er zin in, kom je ook?

Wilhelmina Kinderziekenhuis logo wkz zwangere zaterdag

In november mochten we staan op de Zwangere Zaterdag in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een hele mooie kans om ons verhaal te vertellen aan de aanstaande ouders en het medisch personeel van hét kinderziekenhuis van Nederland. We komen volgende keer heel graag weer langs!