FAQ

Wiegverhuur

De wieg wordt 2 weken voor de uitgerekende datum thuisbezorgt. Deze eerste twee weken huur, krijg je van ons cadeau. We raden aan om de bestelling 2 maanden voor je uitgerekende datum te plaatsen.

De wieg wordt per post bij jou thuis bezorgd. Ben je niet thuis, geen probleem. Je kan de wieg gewoon afhalen bij een PostNL punt in de buurt. Zorg er in dat geval wel voor dat je sterke armen of een auto meeneemt. Het pakket kan groot zijn. Als de wieg wordt gepost krijgt je een mail met Track en Trace-code zodat je de bezorging goed in de gaten kunt houden. 

Indien je woonachtig bent in Amsterdam of Utrecht, kun je ook even contact opnemen met ons via via het mailadres: [email protected], of via het nummer: 06-44335217.  We gaan dan ons best doen om de wieg bij jou thuis op een gewenst tijdstip te brengen of op te halen.

Als de huurtermijn is verstreken, vragen we je om de wieg en toebehoren in – het liefste – de originele doos aan ons terug te sturen. Dit kan kosteloos door het retouretiket dat je een week voor het einde van de huur per e-mail ontvangt, over het originele etiket heen te plakken. 

De doos kan worden afgegeven bij een PostNL of bpost punt. Bewaar ook het verzendbewijs goed. Dit is namelijk het bewijs dat je de wieg hebt geretourneerd. Als de wieg weer door ons is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging. Klik hier om te kijken wat het dichtstbijzijnde punt is bij jou in de buurt

Terechte vraag! Maar we kunnen je gerust stellen, het is namelijk super veilig!

Je zult geen schimmels, bacteriën en huisstofmijt aantreffen in onze matrasjes. Onze partner Dokter bed reinigt de matrasjes zo grondig dat 99,97% van het vuil wordt verwijderd!

Waarschijnlijk zijn onze matrasjes dus schoner dan je eigen bed 😉

Staat het antwoord hier niet tussen of wil je gewoon je persoonlijke reserveringen bespreken? Neem dan gewoon contact op via:

Of via:

06-44335217
[email protected]