Fresk newborn baby babykleding goedkoop huren

Newborn Babykleding

De Newborn babykleding begint bij maat 48, ideaal voor baby’s die er net wat vroeger bij zijn. Vaak begint ‘normale babykleding’ pas bij maatje 50 en is het lastig om je net wat kleinere of net wat te vroeg geboren baby leuk aan te kleden.
Gelukkig hebben we wel deze maat in onze collectie! Aangezien de aller kleinste het aller hardst groeien, is delen dé oplossing!  Bekijk onze te schattige collectie, er zit zeker wat voor jou tussen!

Fresk Newborn

Onze Newborn kleding is van Fresk. Wij zijn hier helemaal fan van door de kwaliteit en natuurlijk ook van hoe ze echt denken aan de toekomst van jouw kind. Ze zijn GOTS gecertificeerd en zelfs het verpakkingsmateriaal is niet van plastic, veel duurzamer kan het niet… Ohja, en de kleding is SUPERCUTE!

Wikkelvestjes zijn perfect voor in de garderobe van de jongste kleintjes. Doordat je een wikkelvestje niet over het hoofd hoeft te doen, belast je het nog tere schedeltje niet.

Deze broekjes passen perfect bij de wikkelvestjes van Fresk en komen in heel veel kleuren.
Super zacht, kwalitatief puik en natuurlijk duurzaam. Nuff said :-).

In één keer klaar voor de dag. Met gemakkelijke drukkertjes is dit wel erg makkelijk voor nieuwe ouders om je kleintje er mooi uit te laten zien (en stiekem nog steeds handig voor de meer doorgewinterde mama en papa).