Waarom zou je babyspullen huren?

Waarschijnlijk weet je het allang, maar een baby krijgen is duur. De babykamer wordt ingericht, kleertjes worden gekocht en ga zo maar door. Je bent al snel duizenden euro’s kwijt terwijl je sommige spullen maar een paar maanden gebruikt. Niet goed voor je portomonnee en al helemaal niet goed voor het milieu.   
Dé oplossing: huur bij Cribster! Hieronder vertellen we je waarom. 

Goedkoper

Een goede wieg kost al gauw tussen de € 300,- en € 600,- incl. de noodzakelijkheden zoals bedlinnen en een dekentje! En dit voor iets wat je max. 6 maanden kan gebruiken. Ook aan kleertjes geef je het eerste jaar bijna € 1.000,- uit.  Als je huurt bij Cribster bespaar je al snel 50% op de winkelwaarde. Zo huur je bijvoorbeeld een Chicco Next2Me Dream Legend aanschuifbedje 2 maanden voor maar € 120,- inclusief Koeka bedlinnen en dekentje. In de winkel ben je hier € 410,- voor kwijt!

Kwaliteit

Door kleertjes met andere ouders te delen, kun je gaan voor de meest duurzame merken met de beste kwaliteit. Wist je bijvoorbeeld al dat kleertjes die zijn gemaakt van organisch katoen veel zachter zijn en daardoor fijner voor je baby. Ook onze drie wiegen hebben wij geselecteerd op functionaliteit en kwaliteit.  Daarnaast werken we nauw samen met Koeka omdat zij duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en natuurlijk design net zo belangrijk vinden als wij.

Duurzaam

De textielindustrie is extreem vervuilend. Het maken van een rompertje kost 3000 liter water en er komen vaak veel giftige stoffen aan te pas die ons milieu vervuilen. Onze kleertjes worden daarom grotendeels gemaakt van biologisch katoen. Veel van onze merken zijn ook GOTS gecertificeerd wat inhoud dat ze voldoen aan minimumeisen op het gebied van arbeid, afvalverwerking, transport, verpakking en het gebruik van chemicaliën. 

 

 

Veiligheid

Onze kleertjes bevatten geen schadelijke stoffen en onze weigen voldoen aan de hoogste Nederlandse veiligheidseisen. De kleertjes en matrasjes worden na ieder gebruik ecologisch en zeer grondig gereinigd en zijn daardoor zo goed als nieuw. Je zult geen schimmels, bacteriën en huisstofmijt aantreffen in onze matrasjes. Onze partner Dokter bed reinigt de matrasjes zo grondig dat 99,97% van het vuil wordt verwijderd! Waarschijnlijk dus schoner dan je eigen bed ;-)

Gemak

Huren bij Cribster is super makkelijk. Alles wordt thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt en als je er klaar mee bent, stuur je het gewoon terug. Als je iets tweedehands koopt, loop je soms het risico dat iets niet aan je verwachting voldoet waarna je zelf weer actie moet ondernemen. Wanneer je huurt bij Cribster, weet je dat alles goed geregeld is. Te kleine merkkleertjes hoef je niet door te verkopen, je stuurt ze gewoon terug via één van de 2,825 PostNL punten. 

Laten we in contact blijven :-). Krijg je het laatste nieuws EN €5,- korting!